Execució museogràfica del nou centre de visitants del Monestir de Santa Maria Poblet. El centre de visitants ubicat a l’entrada del recinte al monestir pretén ser un espai de presentació del monument i de la comunitat religiosa que hi viu.
L’espai està dividit en tres àmbits temàtics. El primer presenta dos projeccions i dos interactius que expliquen tant l’evolució de l’orde del Císter, como la del propi monestir. Per a conèixer aquesta evolució es pot visionar una recreació virtual de la transformació arquitectònica de Poblet al llarg dels segles. La sala segona utilitza la força de les imatges per crear un espai emotiu que reivindica l’espiritualitat com un patrimoni de totes les persones, pobles i cultures. En la tercera sala, un audiovisual immersiu presenta la vida de la comunitat de monjos al voltant del claustre.
En col·laboració amb Pep Botey (https://www.pepboteyilla.com/es/), Lluís Cruz, Erigin (https://erigin.com), Dedalo (https://www.dedalostudio.com) y Amador Garrell.
El Centre Visitants de Poblet va ser inaugurat el 12 de juny de 2019.

Nartex Barcelona

  • 2019b CV Poblet01

  • 2019b CV Poblet02

  • 2019b CV Poblet03

  • 2019b CV Poblet04

  • 2019b CV Poblet05

  • 2019b CV Poblet06

  • 2019b CV Poblet07

  • 2019b CV Poblet08

  • 2019b CV Poblet09

  • 2019b CV Poblet10

  • 2019b CV Poblet11