Nartex Barcelona és una empresa creada el 2009 que treballa en els àmbits del patrimoni cultural, el turisme, la regeneració urbana i el desenvolupament territorial. Som un equip de professionals amb una llarga experiència en la gestió de projectes en el sector públic i privat que desenvolupa el seu treball amb el compromís de la qualitat i la innovació i amb el convenciment de que la cultura és de la gent i per a la gent.

La  nostra trajectòria ens ha permès treballar en projectes de referència a Barcelona i d’altres ciutats i territoris d’Europa, i a l’Argentina, el Brasil, Cambodja, Hondures, Palestina, el Paraguai, el Perú, l’Uruguai, el Vietnam i Xile.

Els membres de l’equip de Nartex Barcelona hem dirigit tallers i seminaris, hem impartit ponències i conferències i participem en diferents màsters universitaris i cursos de postgrau.

L'equip

Soci Fundador de Nartex Barcelona. Gestor de projectes culturals, especialista en projectes d’intervenció urbanística i de gestió patrimonial.

Sòcia de Nartex Barcelona. Museòloga, especialista en la definició i coordinació de projectes culturals i turístics.

Professional especialitzada en l’àmbit del branding cultural i turístic, la comunicació i la definició de públics.

Expert en estratègia, gerència, finançament i màrqueting de les arts i la cultura. Economista, MBA i màster en gestió cultural.

Responsable de continguts i desenvolupament digital.