Redacció del projecte de conceptualització de la Casa Natal de Salvador Dalí, assessorament tècnic per a la sol·licitud dels fons FEDER i redacció del projecte museològic.
El conjunt d’aquests projectes, més enllà de rellançar el valor sentimental i històric de la casa natal de Salvador Dalí (ubicada al carrer Monturiol de Figueres), permet desenvolupar un projecte cultural i turístic que reforça la comprensió i difusió dels vincles de Salvador Dalí i del seu llegat artístic amb la seva ciutat natal i el seu paisatge emocional.
Igualment permet gestionar els potencials derivats de la consolidació de Salvador Dalí com una icona que atrau any rere any milers de visitants a la comarca empordanesa. La proposta conceptual d’aquesta nova infraestructura és la de donar a conèixer Dalí al món, i no tant des del seu vessant artístic, sinó des de la seva dimensió humana. Això inclou facetes de la seva personalitat fins ara desconegudes per al públic en general i també tot aquell context que el va ajudar a créixer com a persona: la seva família, els seus amics més íntims, la seva ciutat i els seus paisatges. Però també tots aquells elements de posada en escena i provocació que el van convertir en un personatge únic.
La proposta de posicionament es basa en la dimensió humana d’aquesta gran figura empordanesa universal, amb la riquesa que ens proporciona el propi personatge: “les mil cares de Salvador Dalí”.

Nartex Barcelona

2020c CNSD1

2020c CNSD2

2020c CNSD3

2020c CNSD4

2020c CNSD5

2020c CNSD6